Patronul lui FC Arges, Cornel Penescu, a declarat miercuri ca partida cu Gloria Bistrita a fost programata intentionat vineri, la ora 15:00, pentru ca gazdele sa fie ajutate mai usor in lupta pentru evitarea retrogradarii, tinand cont ca jocul nu va fi televizat, transmite corespondnetul NewsIn

"Meciul a fost pus premeditat vineri, la ora 15:00, si nu se vrea sa fie televizat pentru ca Bistrita este la retrogradare. Nu inteleg de ce nu s-a pus meciul sambata, iar ora sa fi fost identica, pentru ca nu este televizata nicio alta partida atunci. Eu stiu de ce nu suntem televizati, dar nu spun mai multe pentru ca nu vreau sa fiu suspendat. Eu am facut presiuni, am vorbit la LPF si la televiziunea respectiva sa se dea acest meci sau sa il mute sambata. Consider ca LPF loveste in interesul clubului nostru", a spus Penescu in cadrul unei conferinte de presa.

Mai mult, oficialul pitestean a opinat ca la Bistrita ar trebui sa existe premisele unui meci corect: "Cer corectitudine din partea LPF pentru ca FC Arges are aceleasi drepturi ca si Gloria. Nu am nimic cu Bistrita, respect aceasta echipa, stiu ce inseamna sa retrogradezi, dar e normal ca acest joc sa fie transmis.

Trebuie sa existe premisele unui joc corect, dar dupa cum miros eu, nu stiu ce se va intampla. Intr-o discutie cu Mitica Dragomir acesta mi-a spus ca nu se poate schimba data de disputare, pentru ca s-au vandut biletele la Bistrita. Eu stiu insa foarte bine ca nu s-a intamplat asa ceva pentru ca se vand in ziua meciului".

La randul sau, antrenorul Ionut Badea a declarat ca intalnirea cu Gloria Bistrita va fi grea, chiar daca ardelenii nu sunt intr-o forma buna: " La Bistrita ne asteapta un joc dificil. G azdele au un lot bine structurat pe majoritatea posturilor, cu un antrenor cerebral. Gloria are jucatori experimentati precum Coroian, Negrean sau Anca, dar si jucatori tineri precum Hora".

Meciul Gloria Bistrita-FC Arges, din etapa a 13-a a Ligii I, se va disputa, vineri, de la ora 15:00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.