Patronul Stelei, Gigi Becli, a declarat, miercuri, ca gruparea din Ghencea nu are nicio datorie financiara fata de fundasul Mihaita Nesu si a precizat ca acesta este influentat de Mihai Stoica, spunand despre fostul manager stelist ca este "obsedat" de formatia ros-albastra

"Vreau sa pun lucrurile la punct pentru ca se ajunge prea departe. Nesu a luat banii de la Steaua. Nu avem sa-i dam niciun ban", a spus Becali, care s-a contrazis mai apoi: "Nesu a semnat o hartie conform careia nu are nicio pretentie financiara".

Cu toate acestea, finantatorul din Ghencea a precizat ca Nesu este influentat de Mihai Stoica, care il indeamna sa se lege de clubul Steaua: "Probabil ca Nesu este intoxicat de Mihai Stoica. I-am vazut pe Nesu si pe Mihai Stoica la televizor. Este pentru prima data cand ii spun public lui Mihai Stoica sa isi vada de treaba lui, sa nu mai comenteze el de Steaua. Daca vrea sa comenteze de Steaua sa se angajeze ca jurnalist. Daca are o obsesie cu Steaua sa se duca la doctor, sa se vindece".

Reactiile lui Gigi Becali au venit dupa ce Mihaita Nesu a afirmat ca nu si-a incasat banii pe care Steaua ii datora pentru ca a ajutat echipa sa se califice in grupele Ligii Campionilor. Mai mult, fotbalistul lui Utrecht s-a oferit, ironic, sa plateasca din banii lui datoriile patronului Gigi Becali.

Gigi Becali a recunoscut ca nu toti fotbalistii Stelei au fost recompensati cu 150.000 de euro pentru calificarea in grupele Ligii Campionilor, desi initial le promisese acest lucru: "Au luat prima de 150.000 de euro doar sase jucatori. Restul au primit bani in functie de minutele jucate. Nici aia sase fotbalisti nu meritau sa incaseze prima intreaga. Sa-mi zica mie cineva daca are de primit bani de la Steaua. Ghionea a luat 50.000 de euro cat a stat in spital in Bologna".

Omul de afaceri a acuzat Ministerul Apararii Nationale ca ii cere bani pentru chiria bazei sportive din Ghencea si a stadionului: "La Dinamo se da gratuit baza pentru 49 de ani, iar mie imi cere MApN-ul 65.000 de euro pe luna chirie. Mie vor sa-mi ceara bani inclusiv pe Centru de copii si juniori, pe care eu l-am facut si am bagat trei milioane de euro in el, pe parcarile pe care tot eu le-am facut si am bagat doua milioane de euro, pe terenul de minifotbal, pe terenurile de antrenamet 1 si 2, pe terenul sintetic in care am bagat sapte sau opt sute de mii. Am investit aproximativ noua sau zece milioane de euro in baza sportiva".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.