"Eu sunt dispus sa ma dau la o parte daca va veni un investitor mai puternic decat mine. Si eu, si domnul Borcea, dar numai daca cine vine poate sa faca mai mult pentru Dinamo decat facem noi. Daca are bani multi, tine la Dinamo si are un plan de bataie puternic, grandios, atunci voi pleca fara niciun fel de problema. Asta doar pentru binele lui Dinamo", a declarat Vasile Turcu.

Acesta sustine ca si in cazul in care se va retrage, noii conducatori ar trebui sa urmeze mai multe reguli. "Noi le dam clubul, dar pentru asta ar trebui sa urmeze mai multi pasi. Imediat dupa primul pas gresit, vom reveni la Dinamo. E foarte greu sa dam clubul oricui", a adaugat Turcu.

Oficialul dinamovist a evitat sa discute despre posibila implicare a fratilor Negoita la gruparea din Stefan cel Mare. "Pana acum, domnii Negoita nu au facut nicio oferta oficiala pentru a intra la Dinamo. Daca au un plan puternic, atunci pot sa vina si 20 de Negoita. E totusi campanie electorala si trebuie sa fim atenti sa nu fie totul de foaie verde", a conchis Vasile Turcu.

In acest moment, la Dinamo sunt cinci actionari, fiecare detinand un numar egal de actiuni. Nicolae Badea, Cristi Borcea, Florian Walter, Vasile Turcu si Dragos Savulescu detin cate 17,2%, in timp ce AFC Dinamo are 14% din actiuni. In ultimul timp s-a vorbit despre o posibila implicare la Dinamo a omului de afaceri Ionut Negoita, care in acest moment este sponsor al echipei din Stefan cel Mare, prin hotelul pe care il detine, "Rin Grand Hotel".