Cotidianul 'The Guardian' il invinovateste pe patron de situatia de la Steaua si nu-i da sanse lui Dorinel Munteanu sa ramana prea mult pe banca
Faptul ca Dorinel Munteanu este al noualea antrenor al Stelei din ultimii cinci ani a atras atentia presei din Anglia, obisnuita prea putin cu schimbari atat de dese pe banca tehnica.

Doar Newcastle, cu cinci antrenori dupa 2004, se apropie de „ros-albastri“, insa Steaua ramane o curiozitate pe care incearca sa o desluseasca „The Guardian“. Cum vinovat de situatia de la echipa este gasit Gigi Becali, si lui Munteanu i se acorda sanse mici sa-i reziste, ziarul caracterizandu-l astfel pe patron: „Becali este un lucru rau pentru Steaua, nu doar din cauza scandalului de coruptie din acest an. Echipa s-a calificat de trei ori consecutiv in grupele Ligii Campionilor, dar a castigat un singur meci din ultimele 15 disputate in aceasta competitie.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.