Intalnirea dintre echipele masculine de baschet CSU Ploiesti si U Mobitelco Cluj, contand pentru returul primei manse a turului I al Cupei Romaniei, va avea loc astazi pe terenul ardelenilor. Confruntarea se anunta extrem de disputata, chiar daca este vorba doar de runda inaugurala a editiei din acest an a competitiei, ambele formatii, campioana si vicecampioana, considerand ca cine isi va adjudeca aceasta partida va cuceri si trofeul
Nu va fi usor insa, pentru ca Ploiesti este foarte increzatoare dupa eliminarea echipei rusesti in cupele europene. Principalul pericol al echipei lor este Burlacu. Face totul corect, echipa se invarte in jurul lui, ia decizii excelente in timpul meciului. Langa el sunt de remarcat Jones si Cepulis, dar si fundasii, care fac o treaba foarte buna.

Multa lume face greseala de a subestima apararea Ploiestiului, dar am vazut ce poate aceasta in returul din Rusia si e o greseala mare sa fie subestimata", a declarat antrenorul Tab Baldwin. Precautiile gazdelor sunt intemeiate avand in vedere ca ploiestenii au studiat atent casetele cu ultimele meciuri ale clujenilor si vor aborda cu seriozitate partida, in ciuda avantajului de sase puncte obtinut in tur. In plus, echipa prahoveana a efectuat deja trei antrenamente inaintea confruntarii, nu are nici un accidentat, iar atmosfera este destinsa.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.