Antrenorul Stelei, Dorinel Munteanu, a declarat ca o victorie in derby-ul cu Dinamo ar ajuta echipa din Ghencea sa revina in lupta pentru titlul de campioana, insa considera ca meciul din Stefan cel Mare nu este decisiv pentru stabilirea ierarhiei in Liga I, relateaza NewsIn.

"Trebuie sa jucam bine, ne dorim sa castigam chiar daca va fi un meci greu. Am incredere in echipa. Cu o victorie intram din nou in carti pentru castigarea titlului, dar nu e un meci decisiv. Sper sa ne concentram foarte bine si sa ne revenim din toate punctele de vedere. Sper sa plec fericit din Stefan cel Mare dupa partida cu Dinamo", a spus Dorinel Munteanu.

Altfel, tehnicianul ros-albastrilor a asistat 60 de minute la partida pe care Steaua II a castigat-o pe teren propriu in compania lui Rocar, scor 3-0, si in care Adrian Neaga a marcat ultimul gol. "Am venit sa il vad si pe Neaga, dar si pe alti jucatori. Inca nu m-am decis asupra celor care vor face parte din lot pentru derby-ul cu Dinamo ca sa pot spune daca Neaga va juca".

Adrian Neaga a fost trimis la echipa a doua a clubului la mijlocul lunii octombrie a acestui an, dupa ce a acuzat conducerea stelista de faptul ca ii pacaleste pe jucatori la salarii. Gigi Becali a anuntat atunci ca atacantul poate parasi echipa in schimbul a 200.000 de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.