Antrenorul lui Internazionale Milano, Jose Mourinho, a declarat, marti, ca internationalul roman Cristian Chivu ar putea fi folosit in meciul cu Fiorentina, din etapa a 9-a a Serie A, pe postul de mijlocas, chiar daca el il considera ca fiind fundas central, informeaza NewsIn.

"Pentru mine, Chivu este fundas central. El a jucat ca fundas stanga cu Genoa, dar e un jucator polivalent, care poate evolua si la mijloc si e o optiune, deoarece nu am la dispozitie prea multi mijlocasi. Viera s-a intors, dar trebuie sa vedem cand va putea juca de la inceput", a spus Mourinho.

Cristian Chivu se numara printre cei 20 de jucatori convocati pentru meciul cu Fiorentina, din care lipsesc atacantii Julio Ricardo Cruz si Adriano.

Meciul Fiorentina-Internazionale Milano, din etapa a 9-a a Serie A, se va disputa miercuri, si i-ar putea aduce fata in fata pe liderii echipei nationale a Romaniei, Adrian Mutu si Cristian Chivu.

Dupa 9 etape disputate, echipa lui Cristian Chivu, Internazionale Milano, se afla pe locul 2, cu 17 puncte, iar formatia lui Adrian Mutu se claseaza pe pozitia a 5-a, cu 16 puncte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.