Atacantul lui Dinamo, Florin Bratu, care nu va putea evolua in derby-ul cu Steaua din cauza unei accidentari, a declarat ca spera intr-o victorie a colegilor in partida cu rivalii din Ghencea, si considera ca pericolul principal pentru dinamovisti va fi fundasul Dorin Goian.

"Cred ca Dorin Goian este cel mai mare pericol de la Steaua, pentru ca el acum joaca foarte bine. Si Sorin Ghionea este periculos. Ei sunt foarte buni la jocul aerian, iar la fiecare faza fixa sunt prezenti acolo in careu", a declarat Florin Bratu la GspTV.

Atacantul echipei din Stefan cel Mare a mai spus ca formatia sa sta mai bine la capitolul moral decat ros-albastrii, mai ales ca adversarii din derby-ul etapei a 13-a vin dupa o serie de sapte meciuri fara victorie.

Florin Bratu a mai precizat ca nu este in masura sa spuna daca numirea lui Dorinel Munteanu in functia de antrenor a Stelei va fi de bun augur pentru stelisti, dar spera ca socul numirii unui nou antrenor sa nu le influenteze pozitiv jocul fotbalistilor din Ghencea.

Derby-ul etapei a 13-a a Ligii I, dintre Dinamo si Steaua, se va disputa sambata, de la ora 21:00 si va fi transmis de Antena 1. Echipa antrenata de Mircea Rednic este lider in campionat, cu 28 de puncte, in timp ce trupa lui Dorinel Munteanu ocupa pozitia a 4-a, cu 22 de puncte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.