Capitanul Rapidului, Vasile Maftei, a declarat agentiei NewsIn, ca nu se pune problema ca jucatorii giulesteni sa paraseasca echipa, asta in ciuda crizei financiare prin care trece in momentul de fata clubul din Grant.

"Nu stiu de unde au aparut astfel de zvonuri. Nu se pune problema sa plecam din Giulesti. Stiu ca situatia la club este tulbure, dar sper sa se rezolve cat mai repede aceasta criza de la Rapid", a spus Maftei.

Jucatorul rapidist a continuat afirmand ca nu reprezinta o noutate intarzierile salariale din Giulesti: "Nu e ceva nou ce se intampla acum cu salariile la Rapid. Au fost mereu probleme cu intarzierile salariale in Giulesti. Echipa a inceput sa aiba rezultate, o sa vina si banii, sunt convins".

Directorul general al FC Rapid, Constantin Zotta, a confirmat zilele trecute ca exista restante financiare la jucatori pe ultimele doua luni, dar a adaugat ca nu se pune problema vanzarii acestora.

Preluarea pachetului majoritar de actiuni al clubului Rapid de catre Fathi Taher de la George Copos trebuia sa se finalizeze in aceasta toamna, dar din motive necunoscute partile nu s-au mai inteles.

Pe data de 25 martie, Fathi Taher ajunsese la un acord cu George Copos pentru cumpararea pachetului majoritar de actiuni al clubului Rapid, tranzactie in urma careia Copos devenise actionar minoritar in cadrul clubului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.