Tehnicianul spaniol Juande Ramos, care a fost demis recent din functia de manager al echipei Tottenham Hotspur, vrea ca fostul sau club sa ii plateasca aproximativ noua milioane de euro despagubiri pentru concedierea sa, informeaza NewsIn.

Fostul antrenor al lui FC Sevilla solicita, la sfatul consilierilor sai, 75% din valoarea contractului sau cu Tottenham, care expira in 2011. Ramos era remunerat de conducerea londonezilor cu aproape 5 milioane de euro anual.

Mai mult, Spurs ar putea plati daune in valoare de 18 milioane de euro pentru faptul ca odada cu indepartarea din functie a lui Ramos, i-a demis si pe antrenorii secunzi, Gustavo Poyet si Marcos Alvarez, precum si pe directorul sportiv, Damien Comolli.

Tottenham, ocupanta ultimului loc in Premier League, l-a numit pe Harry Redknapp in functia de manager al echipei si a achitat in compensatie fostei sale formatii, Portsmouth, aproximativ 8 milioane de euro.
Sursa citata noteaza ca Ramos ar putea ajunge la Sahtior Donetk, formatie pregatita in prezent de Mircea Lucescu, care l-ar fi ofertat inca de la data de 10 octombrie.

Echipa de pe White Hart Lane a castigat primul sau meci in campionat in etapa a 9-a in fata lui Bolton, scor 2-0.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.