"In galerie sunt niste vagabonzi si niste derbedei, n-am eu treaba cu ei. De azi inainte s-au lins pe bot de bani pentru bilete de avion si deplasari la meciuri. Ei stiu ca, daca ma injuri, nu mai poti fi prieten cu mine. Adio!"

Pentru patronul Stelei, campania electorala nu incepe sub cele mai bune auspicii. Steaua, clubul care ii asigura notorietatea, a inregistrat in ultima luna o serie de rezultate negative. A fost eliminata din Cupa Romaniei, nu a mai castigat de patru etape in campionat, iar in Liga Campionilor sansele de calificare sunt in buna masura compromise. Pe acest fond, suporterii au inceput sa-l conteste din ce in ce mai vehement pe patronul clubului. La finalul partidei cu Gloria Buzau, incheiata cu o umilinta, scor 1-1, Becali a fost huiduit si injurat de tot stadionul. Fiecare punct pierdut de Steaua este cuantificat si in sondajele in care Becali apare. In aceste conditii, finantatorul formatiei din Ghencea trebuie sa isi asigure cat mai repede linistea pe teren si in tribune.

Dupa numirea lui Dorinel Munteanu se asteapta o revigorare a echipei. De tribune se va ocupa seful agentiei de paza care asigura ordinea in Ghencea, Catalin Zmarandescu. Dupa cum se stie, in momentul in care a devenit actionar majoritar in Ghencea, Gigi Becali a avut grija sa linisteasca galeria. Liderii acesteia, printre care si Jean Pavel, au fost indepartati, astfel disparand si contestatarii noului sef. Toate site-urile suporterilor ros-albastri au fost asaltate in ultimele 48 de ore cu mesaje anti-Becali. Fanii il considera pe acesta direct raspunzator pentru situatia actuala a formatiei, invinuindu-l ca l-a impins pe Lacatus sa-si dea demisia si ca nu l-a lasat sa faca echipa asa cum dorea.