Fundasul echipei Rapid, Vasile Maftei, a declarat, luni, dupa partida cu CS Otopeni, scor 2-1, ca este multumit de modul in care arata formatia din Grant, care incepe sa joace din ce in ce mai bine si sa aiba rezultate pozitive, transmite corespondentul NewsIn

"Important e ca am castigat si am luat cele trei puncte. Avem doua victorii consecutive si moral pentru urmatoarele meciuri. Nu puteam sa mergem la nesfarsit din infrangere in infrangere, dar astfel de momente mai exista in viata unei echipe. Nu cred ca ce se intampla la nivelul conducerii ne afecteaza. Pe teren nici nu te mai gandesti cine e patron. Acum mai sunt niste probleme cu banii, dar sunt sigur ca se vor rezolva", a declarat Vasile Maftei, care a fost completat de colegul sau Ovidiu Herea: "Sper ca oamenii din conducere sa rezolve problemele care le au si sa nu ajungem la faliment. Suntem jucatori profesionisti si vrem sa ne primim banii pentru a ne putea concentra pentru partidele urmatoare pe care vrem sa le castigam".

Conducatorii formatiei giulestene, Fathi Taher si George Copos, nu au fost prezenti la tribuna oficiala in meciul cu CS Otopeni, ei aflandu-se la cel de-al treilea joc consecutiv al Rapidului la care nu au asistat, dupa cel cu Petrolul Ploiesti, din Cupa Romaniei si cel cu Gaz Metan Medias din Liga I.

Marcatorul golului doi al Rapidului, Juliano Spadacio, a spus ca vrea sa ii dedice reusita lui Vasile Maftei, care il incurajeaza mereu si ii spune ca va marca inaintea fiecarui meci. De asemenea, portughezul a precizat ca este foarte multumit de victorie si spera ca, prin multa munca, echipa sa continue meciurile bune si sa obtina cat mai multe puncte.
Formatia antrenata de Jose Peseiro a trecut, luni, in deplasare, de CS Otopeni, scor 2-1, in ultimul meci din etapa a 12-a a Ligii I, in care gazdele au avut avantaj la pauza, dar giulestenii au revenit prin golurile marcate de J. Andrade si Spadacio. In urma acestui rezultat, Rapid a urcat pe locul 8 in clasament, cu 19 puncte, si se afla la egalitate cu CFR Cluj, dar cele doua formatii sunt departajate de golaveraj. De cealalta parte, CS Otopeni a ramas pe locul 17 in clasament, cu 8 puncte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.