Pe lista celor 38 de cavaleri selectionati pentru CM 2010 se gasesc arbitri din Salvador, Uzbekistan si Seychelles, dar nu si din Romania

Cu un an si jumatate inainte de CM 2010 si in plina perioada a meciurilor de calificare la turneul final, FIFA s-a oprit asupra listei arbitrilor care sa oficieze la centru in Africa de Sud. Sunt 38 de cavaleri ai fluierului, nici unul din Romania, in ciuda faptului ca Alexandru Tudor se pare ca tocmai va fi delegat la o partida din grupele Champions League.

„Ca sa fii la Campionatul Mondial trebuie sa fii in prima grupa valorica de la UEFA. Noi, cel mai sus il avem pe Tudor, dar nu acolo (n.r. - Tudor e in First Class, a doua grupa valorica dupa Top Class).

Din pacate, asta-i realitatea. Poate meciurile importante pe care le va arbitra de-acum inainte il vor propulsa in Top Class, dar la aceasta promovare conteaza foarte mult cine sunt observatorii delegati, daca ei sunt oameni cu influenta“, ne-a explicat presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.