Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat, luni, ca atacantul formatiei Pandurii Targu Jiu, Alexandru Piturca, va fi transferat in Ghencea, ca urmare a unei promsiuni pe care acesta i-a facut-o fiului selectionerului
"Am vorbit cu Piti si mi-a spus ca baiatul lui, Alexandru, tot il intreba daca am vazut eu ca a dat gol in campionat. Atunci am vorbit cu el la telefon si l-am intrebat daca vrea sa vina la Steaua. El mi-a spus ca e mai bun ca toti atacantii de la Steaua, si atunci i-am spus sa vina, ca si-asa Dorinel e prieten cu Piti, dar i-am spus ca poate sta si rezerva. O sa-l iau la Steaua pentru ca i-am promis baiatului, dar doar Dorinel decide daca joaca", a spus patronul Stelei.

Alexandru Piturca a mai evoluat de-a lungul carierei sale la FC Caracal, Universitatea Craiova, TSKA Sofia, iar in prezent este legitimat la Pandurii Targu-Jiu. Atacantul a mai fost legitimat la Steaua intre 2000 si 2004, iar intre 2003/2004 a fost imprumutat un sezon la Jahn Regensburg.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.