Presedintele lui CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat, luni, agentiei NewsIn, ca inca mai crede ca echipa sa poate castiga titlul si spune ca obiectivul formatiei ardelene pentru acest tur este sa se apropie la patru puncte de lider

"Eu raman optimist si consider ca mai avem sanse la titlu. Eu zic ca ne putem atinge obiectivele chiar daca am pierdut ultimele doua meciuri. Obiectivul lui CFR Cluj pentru acest tur este sa se apropie la patru puncte de lider dupa finalul etapei a 17-a. Am pierdut nemeritat cu Timisoara, eu consider ca am dominat meciul. Vom avea un program destul de incarcat, dar sunt sigur ca vom urca incet si sigur in clasament", a spus Muresan.

Oficialul clujean isi doreste ca echipa lui Maurizio Trombetta sa obtina patru puncte din urmatoarele trei meciuri din Liga Campionilor. "Pana acum suntem in grafic pentru calificare, desi am pierdut cu Bordeaux. Mai avem trei meciuri si vrem sa luam trei puncte. Nu ma intereseaza cu cine. Cu opt puncte, sunt sigur ca ne putem califica mai departe, poate chiar in Liga Campionilor. Am fost destul de tensionati in ultimele doua meciuri, trebuie sa ne revenim", a adaugat acesta.

Muresan a infirmat si zvonurile conform carora ar putea renunta la antrenorul Maurizio Trombetta dupa incheierea turului. "Nu se pune problema ca Trombetta sa fie inlocuit. Am pierdut doua meciuri importante, dar asta nu inseamna ca trebuie sa schimbam antrenorul. Trombetta va ramane in continuare la CFR Cluj. Sunt sigur ca va reusi sa obtina rezultate bune", a conchis presedintele campioanei.

Campioana en-titre CFR Cluj ocupa in acest moment locul 7 in Liga I dupa 12 etape, cu 19 puncte acumulate, la noua distanta de liderul Dinamo. In ultimele cinci etape ale turului, formatia lui Trombetta va avea urmatorul program: AFC Urziceni (a), FC Brasov (d), FC Arges (a), Pandurii (d) si Gaz Metan (a).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.