Mijlocasul Gloriei Buzau, Catalin Vlaicu, care a marcat golul egalizator in partida cu Steaua, a declarat, luni, ca nu se teme ca va pati ca Romica Bunica, fotbalist concediat de la formatia din Crang dupa ce a inscris anul trecut in fata celor gruparii din Ghencea, transmite NewsIn

"Sincer, dupa meci mi-a trecut prin cap ca as putea avea soarta lui Bunica. Nu stiam insa ce sa cred. Nu imi este teama de Becali pentru ca sunt tanar si nu am de gand sa ma apuc asa devreme de antrenorat. Nu ma tem ca voi avea aceeasi soarta ca Bunica fiindca am dat gol Stelei. Nu m-ar surprinde daca Becali ar lua o decizie impotriva mea si sunt pregatit pentru orice situatie deoarece nu va fi sfarsitul lumii, pot juca si la alta echipa. Golul reprezinta si o palma data celor care m-au acuzat de blat in unele meciuri", a spus Vlaicu.

Fotbalistul sustine ca este suparat chiar daca a marcat cel mai important gol din cariera sa. "Chiar daca am luat punct in Ghencea situatia noastra ramane critica, motiv pentru care nu ma pot bucura prea mult de golul marcat, de altfel cel mai important din cariera mea. Simt totusi un gust amar ca avem putine sanse sa ne salvam", a adaugat acesta.

Catalin Vlaicu a fost eroul Gloriei Buzau dupa ce in partida de duminica seara, din Ghencea, a egalat in minutul 57, stabilind totodata si scorul final, 1-1.

Aceasta a fost prima reusita a mijlocasului in acest sezon. In varsta de 23 de ani, mijlocasul este un produs al Centrului de Copii si Juniori al formatiei buzoiene, evoluand de-a lungul carierei doar la aceasta formatie, cu excceptia perioadei 2003/2004 cand a fost imprumutat la "satelitul" Olimpia Ramnicu Sarat.

In ultima etapa a turului din sezonul trecut, formatia patronata de Costel Bucur, prietenul lui Gigi Becali, si la care evoluau mai multi jucatori imprumutati de la formatia din Ghencea, a remizat, scor 1-1, cu Steaua, dupa un gol marcat de Romica Bunica in ultimul minut de joc. La scurt timp dupa ce a inscris unicul sau gol in Liga I, Bunica a fost dat afara de la echipa, fiind retrogradat la "satelitul" din Ramnicu Sarat pana la finalul contractului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.