Managerul general al gruparii AFC Urziceni, Mihai Stoica, a declarat, luni, ca este dezamagit dupa ce a aflat ca echipa sa va evolua contra formatiei Otelul Galati in optimile Cupei Romaniei, si a mai spus ca si-ar fi dorit un adversar din Liga a II-a, transmite NewsIn.

"Nu sunt fericit, aveam 80 la suta sanse sa picam cu o echipa din Liga a II-a, dar am cazut cu Otelul, care este revelatia campionatului. Este clar, nu-mi doream Otelul ca adversar in Cupa Romaniei, vroiam o echipa din liga secunda, nu suntem norocosi. Nu va conta faptul ca ne vom intalni in campionat cu patru zile inaintea meciului din Cupa. Este cel mai interesant meci al optimilor de finala", a spus Mihai Stoica.

De cealalta parte, directorul general al echipei Otelul Galati, Marius Stan, s-a aratat ingrijorat de dificultatea meciului pe care elevii lui Grigoras il vor juca in optimile Cupei Romaniei contra lui AFC Urziceni: "Avem cel mai greu meci, din cei cinci capi de serie ne-a picat unul, acelasi adversar il avem si cu patru zile inainte de intalnirea din campionat. Urziceniul joaca bine, o echipa demna de respect, care stie ce vrea".

Antrenorul formatiei Otelul Galati, Petre Grigoras, a afirmat ca AFC Urziceni este favorita, dar echipa sa va incerca sa se califice: "Urziceniul porneste cu prima sansa, cu echipa de anul trecut am fi avut mai multe sanse sa ii eliminam. E totusi finalista Cupei Romaniei, foarte bine organizata din toate punctele de vedere. Vrem totusi sa le dam socotelile peste cap, iar Otelul va incerca sa se califice."

AFC Urziceni va intalni pe Otelul Galati in faza optimilor de finala ale Cupei Romaniei, pe 12 noiembrie, pe teren neutru.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.