Universitatea Craiova a invins categoric, echipa Gaz Metan Medias, scor 5-2, si cel putin pana la terminarea ultimelor meciuri ale etapei a 12-a a urcat trei pozitii in clasament, dupa locul 8 pana pe locul 5, transmite corespondentul NewsIn

GAZ METAN MEDIAS - UNIVERSITATEA CRAIOVA 2-5 (Hoban 53, Voicu 90+3 / Costea 4, Baird 26, Rose 52, 73, Stoica 57-pen)

Gaz Metan Medias: Pop - Edson, Lazar (Semeghin 61), Rafael, Buzean - Curtean, Hoban, Sabou, Eric (Voicu 75) - Boaru (Paina 68), Prodan. Antrenor: Cristi Pustai.
Universitatea Craiova: Bornescu - Barboianu, Gaman, Mitchell - Rose Stoica - Prepelita (Gogosoiu 81), Dilevski, Wobay (Mihai Costea 65) - Baird (Dina 88), Costea. Antrenor: Nicolo Napoli.
Cartonase galbene: Boaru 27 / Dilevski 31, Wobay 39
Arbitri: Teodor Craciunescu - Miklos Nagy, Sebastian Gheorghe
Stadion: Municipal-Gaz Metan; Spectatori: 5.000

Cum s-au marcat golurile:

0-1, min. 4: Florin Costea a dejucat pasul la ofsaid al apararii adverse, a sprintat 30 de metri, dupa care a patruns in marginea careului de unde a inscris elegant, printr-o scarita peste portarul Pop.
0-2, min 26: Baird a primit o pasa de la mijlocul terenului, a profitat de nesincronizarea fundasilor medieseni, a sprintat pana in marginea careului advers si a sutat in dreapta portarului Pop, care a atins mingea, dar nu s-a putut opune golului.
0-3, min 52: Costea a avut o actiune pe partea stanga, a pasat din marginea careului printre picioarele unui fundas, de unde mingea a ajuns la Rose, care a sutat la semi-inaltime, plasat, in dreapta lui Pop.
1-3, min 53: Prodan a combinat cu Hoban in marginea careului de 16 metri, de unde cel de-al doilea l-a driblat pe Bornescu si, dintr-un unghi inchis, a trimis mingea in vinclu.
1-4, min. 57: Dorel Stoica a executat cu siguranta un penalty obtinut de Florin Costea.
1-5, min. 73: Rose a insistat la o faza de atac care a avut loc in careul mediesenilor, a recuperat un balon din picioarele unui fundas advers, dupa care a sutat in stanga lui Pop.
2-5, min. 90+3: Voicu a fost gasit cu o pasa in mijlocul careului, de unde a inscris plasat in stanga lui Bornescu.

La partida au asistat circa 500 de suporteri ai Universitatii Craiova, care si-au incurajat civilizat propria echipa.
Cu ocazia partidei pe care gruparea din Banie a sustinut-o contra lui Gaz Metan Medias, portarul Mircea Bornescu a revenit in poarta Universitatii Craiova, dupa ce si-a ispasit suspendarea suferita in urma elimanarii din meciul cu FC Arges, din etapa a 10-a.

Dupa victoria din fata lui Gaz Metan Medias, Universitatea Craiova a inregistrat cea de-a 5-a partida consecutiva in Liga I in care nu a cunoscut infrangerea.

Partida cu Gaz Metan Medias a dat ocazia Universitatii Craiova sa inscrie cele mai mai multe goluri in deplasare in actuala editie de campionat. Totodata, Gaz Metan Medias a inregistrat un record negativ din punct de vedere al golurilor primite pe teren propriu in editia 2008/2009 a Ligii I.

Infrangerea suferita contra Universitatii Craiova a fost primul esec pe teren propriu al formatiei Gaz Metan Medias in actuala editie de campionat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.