Presedintele CA al echipei FC Timisoara, Marian Iancu, a declarat, duminica, dupa partida cu CFR Cluj, scor 2-1, din etapa a 12-a a Ligii I, ca formatia de pe Bega a jucat foarte bine si merita victoria pe deplin, relateaza NewsIn
"Ma bucur ca am reusit sa spargem acea parte negativa, pentru ca marcam repede si dupa accea mai luam goluri. Azi nu s-a mai intamplat asa ceva, chiar daca am luat un gol exact inainte de pauza. Dupa reluarea jocului am inchis jocul pefect, bravo baietilor. Uhrin i-a pus in teren perfect si ii felict foarte mult pentru aceasta victorie. Timisoara este o echipa solida, puternica, mai ales mental, peste media campionatului. O data cu meciul de azi imi dau seama ca se poate mai mult. Cu doua, trei interventii la nivelul titularilor putem pune mai mari probleme si vom putea aduce cel putin unul dintre cele doua trofee interne", a declarat Marian Iancu.

Echipa antrenata de Dusan Uhrin a trecut, duminica, de CFR Cluj, scor 2-1, in derby-ul etapei a 12-a a Ligii I, iar timisorenii se afla la cel de-al 9-lea meci fara infrangere in campionat si ocupa pozitia a treia in clasament, cu 23 de puncte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.