Finlandezul Jarkko Miettinen si copilotul sau Mikko Lukka au cucerit, duminica, titlul in Campionatul National de Raliuri, in timp ce castigatorii de anul trecut, Dan Gartofan si Adrian Berghea, s-au clasat doar pe locul 4, transmite corespondentul NewsIn
In urma disputarii celor opt etape ale Campionatului National, echipajul finlandez s-a impus cu un total de 53 de puncte. Pe locul secund s-a clasat tandemul format din Gergo Szabo si Zoltan Kohler, cu 45 de puncte, in timp ce echipajul format din Marco Tempesta si Dorin Pulpea s-a clasat pe locul trei, cu 39,5 puncte.

In ultima etapa a Campionatului National de Raliuri, care s-a disputat duminica, la Iasi, s-au impus finlandezii Tapio Laukkanen si Harri Kaapro. Pe locul doi s-a situat echipajul format din Marco Tempesta si Dorin Pulpea, la 36,5 secunde, in timp ce pe pozitia a treia s-au clasat Gergo Szabo si Zoltan Kohler, la 45,7 secunde.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.