Internationalul portughez Cristiano Ronaldo este da parere ca a luat decizia cea mai buna cand a ales sa continue si in actuala stagiune la campioana din Premier League, Manchester United, desi in vara a fost dorit intens de Real Madrid, informeaza Reuters.
"Acum am inteles ca am luat cea mai buna hotarare, ma dedic total echipei mele. Sunt jucatorul lui Manchester si vreau sa imi respect colegii si fanii, de aceea nu mai doresc sa discut despre alte cluburi. Sper ca si la anul viitor sa evoluez tot aici", a afirmat mijlocasul lusitan in varsta de 23 de ani.

Ronaldo, marele favorit din acest an la castigarea trofeului Balonul de Aur, marturiseste ca intentioneata sa devina un "fotbalist si mai bun": "Urmaresc la postul clubului fiecare partida pe care Manchester o disputa. Imi place sa privesc si sa analizez tot ce am facut in meciul respectiv. Consider ca aceasta metoda este o cale utila pentru a-mi imbunatati evolutia si a elimina pe viitor erorile. Vreau sa ajung un fotbalist si mai bun, iar in prezent nu imi sta gandul decat la acest lucru".

Fotul jucator al lui Sporting Lisabona a fost golgheterul formatiei antrenate de Sir Alex Ferguson in stagiunea trecuta, in care a marcat 42 de goluri, si a cucerit titlul in Anglia, precum si Liga Campionilor.
Oficialii lui Real Madrid au incercat in mai multe randuri sa il transfere pe Ronaldo, insa au fost refuzati de fiecare data de conducerea lui Manchester.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.