Purtatorul de cuvant al Spitalului Universitar, Ana Maria Trandafir, a declarat, duminica, pentru NewsIn, ca sansele ca portarul Ibrahim Dossey sa mai iasa din coma sunt infime, deoarece zona creierului afectata nu si-a revenit deloc in urma operatiei.
"Din pacate, starea lui Dossey nu a inregistrat niciun progres. Este in continuare in coma, iar sansele sa isi mai revina vreodata sunt foarte, foarte, foarte mici, din cauza faptului ca zona afectata nu a reusit sa isi revina deloc", a spus dr. Ana Maria Trandafir.

Purtatorul de cuvant al Spitalului Universitar a precizat totusi ca Dossey nu va fi deconectat de la aparate atat timp cat inima nu are nicio problema. "Nu se pune problema sa il deconectam pentru ca inima lui este buna. Singura problema a sa este zona afectata a creierului", a adaugat aceasta.

Fotbalistul de 36 de ani a fost ranit grav in dimineata zilei de 13 septembrie, atunci cand masina pe care o conducea, un Wolksvagen Polo, in apropierea localitatii Breaza, a derapat si a intrat pe contrasens, lovind un autoturism Dacia Logan, care circula regulamentar.

In urma impactului, au fost ranite patru persoane, dintre care Dossey a fost cel mai grav, avand nevoie de interventia pompierilor de la descarcerare pentru a fi scos dintre fiarele contorsionate ale masinii.
Ghanezul a fost transportat la scurt timp la Spitalul Universitar Bucuresti in coma profunda, cu diagnosticul de traumatism cranio-cerebral grav, fiind operat de urgenta de medici, insa de atunci nu a facut niciun progres.

Nascut pe 24 noiembrie la Accra, in Ghana, Ibrahim Dossey a ajuns in Romania in anul 2001, atunci cand a semnat un contract cu FC Brasov, echipa la care a evoluat pana in 2005, cu exceptia turului editiei 2003/2004, cand a aparat poarta Rapidului. Apoi, s-a transferat la Unirea Sannicolau Mare, dupa care, din 2006 a ajuns la Pandurii Targu Jiu. In aceasta vara, contractul sau cu formatia gorjeana a expirat si era foarte aproape de a semna cu FCM Targoviste, cu care negocia chiar in zilele premergatoare accidentului. In cei 8 ani petrecuti in Romania, Dossey a evoluat de 92 de ori in Liga I, odata in preliminariile Ligii Campionilor, de patru ori in Cupa UEFA si a mai aparat alte 37 de jocuri in esalonul secund.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.