Ronaldo si Daniella Cicarelli, care s-au despartit miercuri, la doar trei luni dupa ce si-au consfintit relatia, neaga existenta unui "contract prenuptial", dar, potrivit unor apropiati ai celor doi, fostul model va primi 63.000 de euro pentru fiecare zi de convietuire cu fotbalistul. Din cele 86 de zile ce au trecut de la consfintirea relatiei lor si pana la despartire, Ronaldo si Daniella Cicarelli au petrecut impreuna doar 63, in restul perioadei fostul model aflandu-se in Brazilia. Cei doi au dezmintit, joi, intr-un comunicat, existenta unui "acord prenuptial".

"Uniunea matrimoniala nu a fost facuta cu un acord prenuptial, ci pe baza increderii. Dupa separare, nici una dintre cele doua parti nu beneficiaza de o impartire a bunurilor sau de acorduri financiare", se mentioneaza in comunicat. Prietenii cuplului sunt insa de alta parere. "Deoarece nu s-au casatorit oficial, ei au ajuns la un acord in privinta sumei si au facut un contract", a declarat o sursa din anturajul celor doi.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.