Atacantul echipei nationale si al clubului italian Fiorentina, Adrian Mutu, a facut o dezvaluire-soc la conferinta de presa dinaintea meciului de duminica cu Palermo.
Accidentarile la cot si apoi la genunchiul stang l-au tulburat atat de mult incat la un moment dat s-a gandit ca ar putea avea nevoie de ajutorul unu exorcist, pentru a scapa de ghinioane.

Terapia de exorcizare, solutia de revenire a lui Mutu? Spune-ti parerea pe forum !

"Anul trecut ma trezeam, intram in baie si dadeam gol. Mergeam pe teren si dadeam gol. Coboram din masina si gol. Dar anul acesta am avut doua luni extrem de dificile, marcate de diverse accidentari, si marturisesc ca intr-o vreme chiar m-am gandit sa merg la un exorcist", relateaza Gazzetta dello Sport.

Se pare insa ca Mutu a depasit aceasta faza, din toate punctele de vedere. "Sezonul a inceput pentru mine, marti, la Munchen, in Liga. De acum il veti vedea pe adevaratul Mutu".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.