Multumit de rezultatele inregistrate ca antrenor al echipei Galatasaray Istanbul, incluzand castigarea Cupei Turciei, Gica Hagi a anuntat ca doreste sa ramana pe banca tehnica a "leilor" si nu ia in calcul despartirea de aceasta formatie. "Am aratat tuturor ca sunt un antrenor bun. Toata lumea vede ca Hagi are succes. Am primit multe oferte, insa eu sunt acum la o echipa foarte mare. Niciodata nu ma bazez pe speculatii. Eu spun mereu adevarul, iar ceea ce am spus acum reprezinta realitatea", a declarat Hagi.

Pentru a se elucida daca Hagi este sau nu dorit de microbisti in continuare la Galata, cotidianul "Milliyet" a efectuat in sondaj de opinie in randul suporterilor celor trei echipe mari ale fotbalului turcesc, Galatasaray, Fenerbahce si Besiktas, iar rezultatul a fost net favorabil romanului. Dintre cele 100 de persoane chestionate, 95 au considerat ca Hagi trebuie sa ramana la Galatasaray cel putin si sezonul viitor.

Titlul aduce prime de 100.000 de dolari

Pentru a-i motiva pe fotbalisti, conducatorii clubului Galatasaray au decis sa anunte prime de 100.000 de dolari daca echipa va reusi sa castige si campionatul. Cu trei etape inainte de final, Galata se afla pe locul secund, la 4 puncte de liderul Fenerbahce, pe care-l va intalni la sfarsitul acestei saptamani in meci direct.

In istoria clubului Galatasaray, o singura data au fost oferite prime mai mari de 100.000 de dolari, dupa ce echipa a reusit sa cucereasca, in 2000, cu Hagi si Gica Popescu pe teren, Cupa UEFA.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.