"Am avut o discutie de principiu cu domnul Nicolae Badea, iar sansele de a deveni actionar la Dinamo sunt 50-50. Stiu intr-o oarecare masura in ce ma bag, dar vreau sa stiu cat mai bine. Voi deveni actionar la Dinamo doar daca se face o treaba serioasa pentru ca nu vreau sa ma complic degeaba. Vreau sa vad cu ce se mananca si cum functioneaza acest sistem.", a declarat Negoita, care a adaugat ca nu a apucat sa discute despre intentia sa cu restul actionarilor din Stefan cel Mare.

Acesta sustine ca este decis sa investeasca in fotbal, iar daca negocierile cu cei de la Dinamo vor esua, atunci va prelua o echipa mai slab cotata. "Intentia mea de a investi in fotbal este reala. Vom vedea unde. M-am apropiat de Dinamo si as vrea sa investesc aici. In cazul in care lucrurile nu vor merge cum dorim, atunci voi investi intr-o alta echipa, mai mica, tot din zona Bucurestiului", a conchis omul de afaceri.

Ionut Negoita este in acest moment, alaturi de fratele sau Robert, si sponsor al gruparii din Stefan cel Mare, prin hotelul Rin Grand.