Suporterul stelist care a agresat un cameraman TVR este deocamdata recordman printre huliganii autohtoni.

Suporterul stelisat Catalin Iordan, zis Tweety, care a agresat, in urma cu un an, un cameraman al TVR, are interdictie de a intra pe stadioanele din Romania pana in 2013, acesta fiind introdus, joi, in baza de date a Jandarmeriei, in urma comunicarii deciziei instantei.

Monitorii de securitate si ofiterii de legatura din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor informa si celelalte structuri similare din tara pentru a nu permite accesul suporterului stelist pe stadioanele din tara. In prezent, Catalin Iordan are cea mai mare perioada de interdictie de a intra pe stadioanele din Romania. Recent, presedintele Ligii Suporterilor Rapidisti, Gigi Corsicanu, a primit interdictie de doi ani de a intra pe stadioane.

In luna mai, Tribunalul Bucuresti l-a condamnat definitiv pe suporterul stelist Catalin Iordan la un an si sase luni de inchisoare cu suspendare, in cazul lovirii cameramanului TVR Robert Cristea, inaintea unui meci Steaua-Dinamo in urma cu un an.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.