Finantatorul Stelei a acceptat o clauza contractuala conform careia nu se va implica in alcatuirea echipei si in transferul jucatorilor.

Impresarul lui Dorinel Munteanu, liderul PNG Caras Severin Aurel Marinescu, a reusit sa obtina concesii importante din partea lui Gigi Becali pentru a-l aduce pe fostul international pe banca tehnica a Stelei. Conform acestuia, "Dorinel va avea o clauza care-i va asigura exclusivitate in alcatuirea echipei. O alta clauza stipulata in contract este aceea ca doar Dorinel Munteanu va coordona strategia de transferuri din iarna". Marinescu a mai spus, in exclusivitate pentru NewsIn, ca Munteanu va semna un contract pe doi ani, cu drept de prelungire pentru inca unul.

Dorinel Munteanu semneaza pe 2 ani cu Steaua

Piturca: 'Pentru a rezista la Steaua un antrenor trebuie sa aiba valoare si personalitate'

"Se poarta discutii inca de ieri, inca se negociaza, iar astazi voi mai avea o intalnire cu domnul Gigi Becali. Mai sunt de pus la punct unele detalii, dar daca exista intentii bune de ambele parti, sunt convins ca, probabil, chiar si astazi se poate incheia contractul. Domnul Becali si-a dorit un antrenor din generatia tanara, iar, in plus, pe mine ma leaga de dansul si o colaborare pe linie politica", a mai spus Marinescu, adaugand ca obiectivul impus este castigarea campionatului, adica ajungerea in grupele Ligii Campionilor. De remarcat ca Dorinel nu si-a reziliat contractul cu “U” Cluj, cu care va disputa sambata la Lupeni un meci din Liga a II-a.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.