Pugilistul Lucian Bute l-a invins la puncte, sambata dimineata, pe mexicanul Librado Andrade si romanul si-a pastrat astfel centura de campion mondial al categoriei supermijlocie, versiunea IBF, in cadrul unui meci in care ambii pugilisti au facut cunostinta cu podeaua.
Toti cei trei arbitri ai meciului de la Montreal l-au vazut castigator pe Lucian Bute, care a inceput bine meciul, a dominat, iar in repriza a 10-a l-a trimis la podea pe Andrade, mexicanul aflandu-se pentru prima data in cariera sa in aceasta ipostaza.

Andrade a trecut cu bine peste acest moment, a rezistat loviturilor si, mai mult, in repriza a 12-a (ultima) l-a trimis si el pe Bute la podea dupa o serie de lovituri. Romanul a fost numarat pana la ultimele secunde si a fost salvat de gongul final.

"A fost o seara foarte grea pentru mine, am intalnit un adeversar puternic si, din nefericire, am avut emotii pe final. Multumesc publicului pentru ca m-a sustinut in cel mai greu meci din cariera mea, multumesc lui Dumnezeu ca am ramas campion", a spus Bute la finalul meciului.

Aceasta a fost cea de-a 23-a victorie pentru Lucian Bute la profesionisti, pugilistul roman pastrandu-si astfel titlul mondial al categoriei supermijlocie, versiunea IBF.

Rudel Obreja: 'A fost un meci exploziv, Lucian Bute a castigat 10 reprize din 12'

Marlon Wright: 'Andrade l-a salvat pe Bute de la KO pentru ca nu a stat in coltul neutru'

Doroftei: Lucian Bute merita sa fie campion mondial


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.