Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat joi ca in proportie de 95 la suta Dorinel Munteanu va fi noul antrenor al ros-albastrilor si va avea ca obiectiv accederea in grupele Ligii Campionilor

"95 la suta Dorinel Munteanu va fi antrenorul Stelei. Am vorbit cu jucatorii, pentru ei nu e nicio problema cine va fi numit antrenor, isi vor vedea de treaba si vor respecta indicatiile acestuia. Am venit aici din acest motiv, desi puteam sa fac asta maine, impreuna cu Dorinel Munteanu. Sunt un altfel de om, un om optimist, un luptator, am si eu trairile mele si nu renunt la lupta atat de usor", a spus Becali in fata stadionului Steaua, dupa o intrevedere cu jucatorii vicecampioanei Romaniei.

Becali a precizat ca obiectivul noului antrenor al Stelei va fi accederea in grupele Ligii Campionilor: "Dorinel Munteanu are ca obiectiv campionatul sau locul 2. Ca sa fie clar, obiectivul impus lui Dorinel Munteanu este accederea in Liga Campionilor. Nu joci in Liga Campionilor la anul, nu mai poti sa stai la Steaua".

Patronul ros-albastrilor s-a referit si la situatia echipei din actuala editiei a Ligii Campionilor: "Am jucat cu Bayern Munchen si i-am avut in mana, la fel s-a intamplat si cu Lyon si Fiorentina. Mai avem trei meciuri si trebuie sa le castigam. Putem bate Lyonul acolo si astfel putem relansa lupta pentru calificare. Avem sanse si la Liga Campionilor, si la Cupa UEFA. Nu e imposibil sa ne calificam in optimi, dar trebuie sa castigam doua meciuri si sa facem un egal. Eu inca mai cred in primavara europeana. Chiar daca mai sunt 10 la suta sanse, le jucam pana la capat. Daca batem Lyon, orice se poate intampla".

Becali a mentionat ca nu mai vrea sa il vada pe Arthuro in echipa Stelei, deoarece ii provoaca stari de rau: "I-am spus lui Pedrazzini ca Arthuro nu face parte din echipa de viitor a Stelei, i-am spus ca nu vreau sa il mai vad in Ghencea, ca imi mananca ficatii. Cand il vad, ma doare ficatul. Arthuro nu va mai calca pe iarba aceea. Eu nu am nimic cu el, dar se va duce la echipa a doua".

"Ii voi spune lui Dorinel pe ce jucatori voi pune baza in viitor si pe cine nu ne putem baza. Daca vrea, poate sa ii mai tina pana in iarna, pe Kapetanos trebuie sa il mai tina pana in iarna, ca avem nevoie de un varf. Daca Dorinel zice ca il vrea si pe Arthuro, il las, care-i problema? Eu ii zic sa nu joace cu el, dar daca vrea ce pot sa ii fac? Poate il vrea si pe Neaga, nicio problema, dar eu ii spun ca ei nu fac parte din viitorul Stelei. Eu ii stiu pe Neaga, pe Abel Moreno, pe Kapetanos, pe Arthuro, nu trebuie sa ii mai cunoasca si Dorinel", a mai spus Becali.

Latifundiarul a spus ca nu a fost influentat de nimeni in luarea deciziei instalarii lui Dorinel Munteanu: "Persoana care m-a influentat cel mai mult in aducerea lui Dorinel Munteanu a fost Gigi Becali, pentru ca el stia cel mai bine de ce are nevoie".

La stadionul Steaua a fost prezent si Marius Lacatus, care va mai conduce antrenamentele ros-albastrilor pana va fi instalat noul tehnician.

Marius Lacatus si-a dat, miercuri, demisia din functia de antrenor al Stelei, din cauza infrangerii suferite in fata lui Olympique Lyon, scor 3-5, si a declaratiilor facute de Gigi Becali la adresa sa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.