Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, a declarat joi ca principala sa problema inaintea jocului cu Otelul Galati, din etapa a 12-a a Ligii I, este faptul ca are mai multi jucatori accidentati pe care nu poate conta, printre care Marius Niculae, Pulhac, Bratu sau Ze Kalanga

"Va fi un meci dificil, intalnim un adversar care a facut egal cu CFR si a batut pe Steaua si pe Rapid. In momentul de fata, problema mea numarul unu este faptul ca am multi jucatori accidentati. Sper sa il recuperez pe Niculae pentru meciul cu Steaua. Danciu si Miranda s-au antrenat ieri separat, dar vor evolua cu Otelul", a spus Rednic.

Tehnicianul lui Dinamo nu poate conta in meciul cu Otelul Galati, in afara de Marius Niculae, pe Cristian Pulhac, Florin Bratu, Ze Kalanga, Thiago si Ianis Zicu.

Referitor la amenda incasata de Nicolae Mitea, Adrian Cristea si Andrei Cristea in urma unei escapade nocturne, Rednic a afirmat: "Atunci cand gresesti este normal sa si platesti. Nu cred ca era cazul sa faca ce au facut dupa meciul cu CFR, dar eu ii inteleg pentru ca sunt tineri. Si noi, la vremea noastra, am facut lucruri mai grave".

Rednic s-a referit si la demisia lui Marius Lacatus din functia de antrenor a Stelei: "Imi pare sincer rau pentru Marius, dar asta este viata de antrenor. La noi, in Romania, nu exista respect pentru munca antrenorului, toata lumea asteapta rezultate rapide, iar noi suntem obligati sa castigam pentru a ne pastra postul".

Atacantul Osvaldo Miranda considera ca meciul cu Otelul va fi dificil, deoarece galatenii formeaza o echipa puternica: "Sunt bucuros ca sunt din nou la prima echipa si vreau sa profit de aceasta ocazie. Nu stiu daca voi fi titular in partida cu Otelul. Va fi un meci greu pentru ca intalnim o echipa care a incurcat formatii puternice in acest tur".

In privinta demisiei lui Lacatus, argentinianul a afirmat: "Pe de o parte ar putea reprezenta un avantaj pentru noi demisia lui Lacatus, pentru ca la echipa va urma o perioada de reacomodare, iar jucatorii ar putea fi bulversati. Sau, din contra, schimbarea antrenorului ar putea fi un soc pozitiv pentru Steaua".
Partida FC Dinamo-Otelul Galati, din etapa a 12-a a Ligii I, se va disputa sambata, de la ora 20:45.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.