Tehnicianul echipei Al Hilal, Cosmin Olaroiu, a declarat joi ca are un contract ferm cu gruparea din Arabia Saudita, iar in acest moment el nu poate fi o varianta pentru postul de antrenor la Steaua

"Cosmin Olaroiu este antrenor la Al Hilal, echipa cu care are un contract foarte ferm. Gigi stie foarte bine situatia mea contractuala si i-am mai amintit-o si eu o data. Contractul meu este foarte greu de rupt acum, pentru ca sunt niste obligatii, nu atat materiale, cat mai ales morale. In acest moment eu nu sunt o varianta pentru Steaua", a declarat Cosmin Olaroiu la GSP TV, precizand ca vizita sa in Romania este una cu caracter pur personal.

Olaroiu a mai spus ca in cazul unei reveniri a sa la Steaua suma pe care ar incasa-o ca salariu ar fi mult mai mica decat cea pe care o primeste in Arabia Saudita, dar sustine ca banii nu ar conta. "Intre mine si Gigi nu se pune problema de bani, nu a fost niciodata. Cat poate el sa imi dea daca e sa vin, 3 lei, 5 lei, un milion", a spus antrenorul, care a glumit spunand ca pentru suma de 10 milioane de euro ar pleca de la Al Hilal.

Tehnicianul, care a pregatit Steaua in trecut, a mai spus ca si-ar fi dorit ca Marius Lacatus sa ramana in functia de antreor al Stelei, dar si ca Dorinel Munteanu ar fi o alegere buna pentru ros-albastri: "Dorinel are avantajul ca stie foarte bine lotul de jucatori, a jucat la Steaua si a fost si antrenor secund. Stie despre ce e vorba, care sunt pretentiile publicului, la ce sa se astepte din partea patronului, deci cred ca are avantaje importante".

Marius Lacatus si-a dat demisia miercuri de la Steaua, iar Gigi Becali a declarat Dorinel Munteanu este in proportie de 90% noul antrenor al ros-albastrilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.