Capitanul lui FC Timisoara, Dan Alexa, a declarat joi ca la antrenamentul de miercuri al echipei a fost implicat intr-un incident impreuna cu alti doi jucatori din lot, Milhazes si Bonfim, dar episodului i s-a dat prea mare amploare in presa, transmite corespondentul NewsIn

"A fost o incaierare, dar pana la o repriza de box e cale lunga. Au cedat nervii, dar e ceva firesc cand vrei sa dai totul si la antrenamante. Ii respect pe cei doi si nu ar trebui sa se intample astfel de incidente. E buna agresivitatea, chiar si peste limita normala, pentru ca vrem sa castigam si la antrenamente. Din punctul meu de vedere nu exista conflict intre romani si straini", a spus Alexa.

La randul sau, fundasul Carlos Milhazes neaga ca jucatorii implicati in incident s-ar fi lovit: "Ma deranjeaza ca s-a exagerat, ne-am impins, dar nu ne-am lovit, de fapt se si vede ca nu avem semne".

Fundasul Eder Bonfim a spus ca regreta incidentul, dar a adaugat ca sunt normale altercatiile intre jucatori la sedintele de pregatire: "E normal ca la antrenamente, mai ales la meciuri-scoala sa ne impingem. Ne respectam intre noi, si pe capitan la fel, si normal ca regretam incidentul. E decizia antrenorului daca ma baga sa joc sau daca joaca altcineva. Eu trebuie sa muncesc si astept ocazia sa evoluez".

Presa de joi a scris ca jucatorii Dan Alexa, Carlos Milhazes si Eder Bonfim au fost implicati intr-un incident la antrenamentul de miercuri al echipei banatene. Milhazes a intrat dur la Stelian Stancu, iar capitanul lui Poli nu s-a putut abtine si a sarit sa-l ia la bataie pe jucatorul portughez. In apararea lusitanului a sarit Eder Bonfim, si de aici s-a iscat o incaierare generala in care s-au impartit pumni si picioare. Conflictul a fost aplanat dupa interventia celorlalti jucatori si a secunzilor lui Dusan Uhrin.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.