Blogul patronului Stelei, Gigi Becali, a anuntat, joi, ca Dorinel Munteanu este noul antrenor al Stelei, dar tehnicianul neaga ca s-ar fi ajuns la un acord
"Dorinel Munteanu antrenor Steaua!", scrie pe blogul lui Becali, fara alte detalii suplimentare.
Antrenorul Univeritatii Cluj a negat ca ar fi noul tehnician al Stelei. "Nu stiu ce este pe blog, cu mine nu a discutat nimeni din conducerea Stelei dupa conferinta de presa pe care am sustinut-o azi la pranz. Eu va spun ca nu este adevarat", a spus Munteanu agentiei NewsIn.

Contactat de NewsIn, Gigi Becali a afirmat: "Daca a aparut pe blog informatia, asa o fi". In schimb, la Telesport, patronul Stelei a comentat: "Nu e definitivata treaba cu Dorinel, e doar 90 la suta la Steaua. Marja de eroare e legata de o chestiune de onoare, nu poate sa plece de la Cluj fara sa lase loc de buna ziua. Noul antrenor il veti afla in 3-4 ore", si a adaugat ca a luat in calcul si varianta Basarab Panduru.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.