Potrivit Realitatea, pe lista posibililor antrenori ai Stelei ar mai fi si Oleg Protasov, insa cel mai probabil lupta pentru functia de antrenor al Stelei se va da intre Dorinel Munteanu si Cosmin Olaroiu.

Gigi Becali a mai declarat astazi ca nu stie inca cine va fi antrenorul Stelei si ca nimeni nu vrea sa vina la Steaua. "Nu stiu cine va fi deocamdata. Pe mine ma cheama Becali si nu poate sa ma refuze nimeni. E posibil sa fie azi, maine, nu stiu. A venit Olaroiu in Bucuresti, nu trebuie sa ma viziteze si pe mine? Olaroiu are contract pe inca un an, are clauza de reziliere de un milion jumate de euro. Veti afla cand vreau eu. Trebuie sa iau o decizie grea", a sustinut Becali.

Fostul antrenor al Stelei, Cosmin Olaroiu, care a venit in aceasta dimineata in Romania, se va intalni in cursul zilei de astazi cu patronul Stelei pentru a negocia preluarea conducerii bancii tehnice a Stelei, scrie Prosport. Astfel, antrenorul care a dus-o pe Steaua pana in semifinale Cupei UEFA ar putea reveni pe banca ros-albastrilor dupa o pauza de 1 an si patru luni.

Gigi Becali: "S-ar putea sa ma razgandesc in privinta lui Dorinel si sa vina Oli" , titreaza si Gazeta Sporturilor, dupa ce ieri anunta, in exclusivitate, ca Dorinel Munteanu va fi noul antrenor al Stelei. "Nu-l vreau pe Mircea Lucescu la Steaua, cere salariu prea mare. Cred ca vrea doua milioane de euro si eu nu vreau sa dau. Sau poate vine Protasov, vom vedea", a mai spus Becali, potrivit cotidianului sportiv.


REALITATEA.NET - Gigi Becali: " Nimeni nu vrea sã vinã la Steaua"


Dorinel Munteanu: "Este posibil sa accept oferta Stelei. Nu pot sa va spun nimic deocamdata, nu e nimic sigur"


Blogul lui Becali: 'Dorinel Munteanu antrenor Steaua'

"Eu stiu ceea ce pot sa fac, chiar daca lumea ma avertizeaza. Eu nu tin cont de acest lucru stiu ce pot sa fac ca antrenor. Nu merg la Bucuresti, eu am antrenament cu echipa. Sunt alte lucruri de discutat nu cele de ordin financiar. Sub nicio forma nu voi fi sluga lui Becali, e un cuvant prea dur, s-ar putea sa fiu subalternul lui, dar sub nicio forma sluga. S-a discutat, am avut doua discutii telefonice. Este posibil sa accept oferta Stelei. Nu pot sa va spun nimic deocamdata, nu e nimic sigur", a declarat Dorinel Munteanu.

Cosmin Olaroiu: 'Nu sunt o varianta pentru postul de antrenor la Steaua'


REALITATEA.NET - Gigi Becali: " Nimeni nu vrea sã vinã la Steaua"