Campioana Romaniei la baschet masculin, CSU Ploiesti, a reusit o calificare de senzatie in turul secund al FIBA EuroChallenge dupa ce s-a impus cu scorul general 147-145 in dubla mansa contra formatiei ruse Spartak Sankt Petersburg
"Ne bucuram pentru aceasta calificare istorica. Respect campionatul rus si nationala Rusiei (n.r. – Rusia este campioana europeana en-titre la baschet masculin), dar in aceasta dubla mansa noi am fost mai buni", a declarat la finalul intalnirii secunde Catalin Burlacu, cel mai valoros jucator al ploiestenilor, care, in ambele manse, a marcat 44 de puncte (25 in meciul al doilea).

In runda urmatoare a preliminariilor FIBA EuroChallenge, CSU Ploiesti va intalni echipa franceza SAOS Hyeres Toulon. Celelalte doua echipe masculine romanesti care au evoluat in FIBA EuroChallenge au parasit competitia. U Mobitelco Cluj a fost eliminata de formatia germana EWE Baskets Oldenburg, iar CSU Atlassib Sibiu de echipa turca Banvit BC.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.