Antrenorul lui Chelsea, Luiz Felipe Scolari, considera ca victoria pe care echipa sa a obtinut-o, miercuri, in fata lui AS Roma, scor 1-0, este foarte importanta in perspectiva urmatoarelor partide din Grupa A, din care face parte si campiona Romaniei, CFR CLuj, informeaza NewsIn

"Nu a fost un meci spectaculos, dar ambele formatii au facut un joc tactic foarte bun. Inaintea confruntarii din aceasta seara le-am spus elevilor mei ca trei puncte sunt vitale pentru noi. Ma bucur ca pe parcursul partidei nu am comis greseli si am ramas calmi pana la sfarsit. Acum mai avem nevoie de o singura victorie pentru a ne califica mai departe in competitie. Peste doua saptamani sunt convins ca Roma va juca mai ofensiv, iar noi vom avea mai multe spatii", a spus tehnicianul brazilian.

De cealalta parte, antrenorul guparii italiene, Luciano Spalletti, este de parere ca Roma, in ciuda infrangerii cu Chelsea, pastreaza sanse de calificare in optimile Liga Campionilor: "Echipa mea a aratat multa vointa si a demonstrat ca poate practica un fotbal de calitate. Mai sunt inca trei meciuri de disputat in aceasta grupa si avem sanse sa mergem mai departe".

Presa din Italia noteaza ca Roma a jucat disciplinat, insa "in unele momente prea devensiv", iar cand parea ca va pleca neinvinsa de pe Stamford Bridge, John Terry "a reluat imparabil" dintr-un corner.
Gazzetta dello Sport scrie ca jocul ofensiv al echipei antrenate de Luciano Spaletti s-a bazat prea mult pe inspiratia lui Francesco Totti.

Chelsea Londra a invins, miercuri, pe teren propriu, pe AS Roma, scor 1-0, intr-un meci contand pentru etapa a treia din Grupa A a Ligii Campionilor. In celalalt meci al grupei, campioana Romaniei, CFR Cluj, a pierdut in deplasare cu Bordeaux, scor 0-1.

Clasamentul Grupei A: 1. Chelsea 7p, 2. CFR Cluj 4p, 3. AS Roma 3p, 4. Bordeaux 3p.

Etapa urmatoare din Grupa A se va disputa la 4 noiembrie, cand vor avea loc meciurile CFR Cluj-Bordeaux si AS Roma-Chelsea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.