Fostul tehnician al Stelei, Emeric Ienei, a declarat miercuri ca Marius Lacatus nu a procedat corect ca si-a dat demisia si a opinat ca antrenorul nu a mai suportat presiunile venite dinspre patronul Gigi Becali

"Lacatus a clacat si nu a facut bine ca si-a dat demisia. Pentru el a fost foarte greu in asemenea conditii. S-au intamplat prea multe la Steaua in ultima vreme si asta si-a spus cuvantul. Eu cred ca nu trebuia sa plece urechile la acuzele lui Gigi Becali", a spus Ienei.

Fostul glorie din Ghencea a afirmat ca in vara au fost adusi jucatori peste capul lui Marius Lacatus: "Nu cred ca el a cerut jucatorii care au venit in vara. Nu se poate sa se faca o echipa omogena cu atatia jucatori noi".

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat miercuri ca a acceptat demisia lui Marius Lacatus dupa infrangerea suferita ros-albastri contra lui Olympique Lyon, scor 3-5.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.