Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat miercuri ca a acceptat demisia lui Marius Lacatus dupa infrangerea suferita ros-albastri contra lui Olympique Lyon, scor 3-5

"Marius Lacatus si-a dat demisia, a venit la mine si a spus ca face asta pentru interesul echipei. A spus clar: 'Ma sacrific eu'. E cea mai mare suparare a mea, pentru ca am tinut foarte mult la Marius Lacatus. Prin aceasta decizie pe care a luat-o a demonstrat inca o data ca are un mare caracter. Lacatus mi-a mai spus: 'Daca plec eu este mai bine, pentru ca nu va mai fi presiune la echipa'. Eu spun ca este bine pentru ca nu vor mai fi discutii asa cum au mai fost", a declarat Gigi Becali.

De asemenea, patronul ros-albastrilor a precizat ca are pregatita o lista cu doi sau trei antrenori care pot prelua functia lasata de Marius Lacatus. "Asa am considerat eu, ca e mai bine sa ma retrag", a spus si fostul tehnician al Stelei.

Marius Lacatus a preluat oficial functia de antrenor al Stelei pe 29 octombrie 2007, iar cu el pe banca echipa a obtinut locul 2 in campionatul trecut si s-a calificat in Liga Campionilor. Lacatus a evoluat aproape toata cariera la Steaua, facand doar o pauza de trei ani, intre 1990 si 1993, cand a jucat pentru AC Fiorentina si Real Oviedo. S-a retras din fotbalul profesionist in 2000, de la FC National. De-a lungul timpului el a evoluat in 414 meciuri din Divizia A si a marcat 103 goluri, in timp ce in Cupele Europene a jucat cu Steaua in 72 de meciuri si a inscris de 17 ori. La echipa nationala Lacatus a evoluat in 84 de partide (13 goluri) si a participat la Campionatele Mondiale din 1990 si 1998, precum si la Campionatul European din 1996.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.