Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat miercuri ca regreta faptul ca antrenorul Marius Lacatus nu i-a asculat sfatul lui Gigi Becali, care ceruse sa fie scos Arthuro la pauza daca ros-albastrii conduc pe Lyon.

"Eu sunt suparat pe Marius Lacatus ca nu l-a ascultat pe Gigi Becali. Nu a vrut sa faca acea schimbare, asa si-a asumat totul. Daca eram in locul lui, executam ce a zis si la final ii spuneam: 'Am facut ca mine, aveam 2-0, am facut cum ai vrut, nu este raspunderea mea'. In felul acesta scapam de orice raspundere", a declarat Dumitru Dragomir, miercuri, pentru NewsIn.

Presedintele LPF a marturisit ca se astepta la un asemenea deznodamant, dar nu si la un asemenea scenariu. "Steaua a jucat in 6 oameni, a avut patru maini moarte. Lipsa de experienta, dar si plusul de valoare al Lyonului s-au vazut in cele din urma", a mai opinat presedintele Ligii.

Echipa antrenata de Marius Lacatus, Steaua Bucuresti, a pierdut, marti, pe teren propriu, partida cu Olympique Lyon, scor 3-5, din Grupa F a Ligii Campionilor, desi pe parcursul partidei a condus cu 2-0 si 3-2.

In celalalt meci al grupei, Bayern Munchen s-a impus in fata Fiorentinei, cu scorul de 3-0, prin golurile marcate de Klose, Schweinsteiger si Ze Roberto.

Clasamentul Grupei F: 1. Bayern Munchen 7p, 2. Olympique Lyon 5p, 3. Fiorentina 2p, 4. Steaua 1p.
Etapa urmatoare din faza Grupei F se va disputa pe 5 noiembrie, cand vor avea loc meciurile Olympique Lyon-Steaua si Fiorentina-Bayern Munchen.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.