Pare incredibil pentru o capitala europeana, dar buna functionare a singurului bazin din Bucuresti unde se face inot de performanta – fiind vorba de o incinta cu dimensiuni olimpice – depinde de rentabilitatea hotelului Sport, in restaurantul caruia se organizeaza in fiecare weekend nunti si botezuri

"Teoretic, saptamana viitoare ar trebui sa incheiem toate lucrarile de reparatii si sa incepem umplerea cu apa calda a bazinului, operatiune care dureaza in jur de o saptamana", ne-a declarat optimist inginerul Dan Tudose, directorul CNSB, care supervizeaza reparatiile. seful CNSB a precizat insa ca ANS nu a alocat in acest an nici un fel de fonduri pentru reparatii si toate costurile – care se ridica la circa 300 milioane de lei vechi – au fost sau vor fi suportate din banii proveniti din venituri proprii.

"Ultima data cand Agentia ne-a dat bani pentru reparatii a fost, dupa cate imi amintesc, cand am renovat hotelul Sport. In aceste conditii incercam sa finantam lucrarile de renovare din venituri proprii, provenite din administrarea hotelului Sport, nunti, botezuri si alte surse, fara de care nu am putea asigura buna desfasurare a activitatii sportive de performanta", a precizat Dan Tudose.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.