Doua persoane au decedat, iar alte 30 au fost ranite intr-un accidemt rutier care s-a petrecut, marti, la granita dintre Elvetia si Italia, in care a fost implicat un autocar cu suporteri ai lui Juventus, care faceau deplasarea la Torino pentru meciul cu Real Madrid, informeaza NewsIn
Potrivit presei din Peninsula, accidentul a avut loc pe soseaua Etroubles, la iesirea din tunelul Great St. Bernard, care face legatura dintre Elvetia si Italia. Autobuzul in care calatoreau fanii lui Juventus s-a izbit de o casa, iar soferul vehiculului si o alta persoana de origine italiana au decedat.
"Inca de la primele viraje, am remarcat ca soferul conducea cu viteza mare. Am avut impresia ca nu era pregatit sa faca un astfel de drum, ba chiar am auzit pe cineva spunandu-i sa conduc mai atent", a afirmat o persoana care se afla in autocarul implicat in accident.
Juventus Torino va intalni, marti seara, pe teren propriu, campioana Spaniei, Real Madrid, intr-un meci contand pentru etapa a treia din Grupa H a Ligii Campionilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.