Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat marti ca isi doreste toate punctele in meciul cu Lyon, in timp ce presedintele formatiei franceze, Jean Michel Aulas, se multumeste si cu un egal, relateaza NewsIn.

"Sper sa ne ajute Dumnezeu sa invingem pentru prima data acasa in Liga Campionilor. Nu va mai fi ca acum doi ani. Nici Lyon nu mai este echipa care era atunci, dar nici Steaua. Normal ca lor le-ar conveni un meci egal, pentru ca in Franta ar putea obtine trei puncte, si odata obtinute cele trei puncte, ar avea mai multe sanse de calificare in optimi", a spus Gigi Becali cu ocazia dineului oficial care s-a tinut la restaurantul McMoni's.

De cealalta parte, presedintele echipei Olympique Lyon, Jean Michel Aulas, s-a aratat multumit in cazul in care elevii lui Claude Puel ar obtine un rezultat de egalitate contra Stelei: "E un meci dificil, Steaua este o echipa buna, care joaca acasa. Este bun si un punct. Am vorbit cu Gigi Becali despre fotbal, despre societate, a fost o experienta foarte interesanta".

De asemenea, oficialul campioanei Frantei a adaugat ca Grupa F, din care mai fac parte Bayern Munchen si Fiorentina, ramane in continuare foarte echilibrata, toate ehipele pastrand sanse de calificare in faza optimilor Ligii Campionilor.

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, si presedintele echipei Olympique Lyon, Jean Michel Aulas, au sosit la restaurantul McMoni's la ora 13:50, insotiti de apropiati ai gruparii din Ghencea, printre care Teia Sponte sau Virgil Becali. Grupul a urcat la etajul locatiei, dupa care Jean Michel Aulas a inchinat un pahar de sampanie in cinstea ziaristilor prezenti la eveniment.

Zece minute mai tarziu, si-a facut aparitia impresarul Giovani Becali, care a fost intampinat de Gigi Becali de la balconul restaurantului: "Hai Giovi, hai vino sa spargem ghinionul, sa castigam si noi in seara asta. Am o presimtire ca vom castiga". La ora 14:05 a sosit si restul delegatiei franceze pentru a lua parte la dineul oficial.

Steaua si Olympique Lyon vor juca marti, de la ora 21:45, primul lor meci direct din grupa F a Ligii Campionilor, pe stadionul Steaua.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.