Fostul patron al Rapidului, George Copos, in prezent actionar minoritar al echipei din Giulesti, a declarat pentru NewsIn, ca intentioneaza sa respecte contractul prin care a cedat 80% din actiuni omului de afaceri iordanian Fathi Taher.

"Nu vreau sa comentez nimic despre aceste zvonuri. Consider ca timp de 16 ani mi-am facut datoria fata de fotbal. Pentru mine este un contract semnat si il respect intocmai", a declarat pentru NewsIn, George Copos.

Potrivit unor surse din interiorul gruparii giulestene Fathi Taher ar dori sa rezilieze contractul de preluare a actinilor clubului Rapid, deoarece "tranzactia nu si-a derulat un proces firesc".

Din cauza situatiei confuze, unul dintre vicepresedintii CA, Dragos Nedelcu, si-a prezentat demisia existand speculatii ca si presedintele CA al clubului Rapid, Constantin Toma, i-a urmat gestul.

Contactat de NewsIn, Constantin Toma a infirmat ca si-ar fi prezentat demisia. "Nu-i nimic adevarat. Nu mi-am dat nicio demisie, nu stiu cine a lansat acest zvon, dar daca ar fi fost sa-mi dau demisia, as fi invitat presa la un pahar de sampanie sau de suc, pentru a-i comunica demisia mea", a replicat Toma.

Omul de afaceri iordanian Fathi Taher a devenit in mod oficial, pe data de 25 martie, principalul actionar al Rapidului, dupa ce a cumparat pachetul majoritar de actiuni de la George Copos, care a ramas actionar minoritar la clubul pe care l-a controlat in ultimii 16 ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.