Campionul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, Lucian Bute, a declarat azi, pentru NewsIn, ca a fost surprins de caracterul viitorului sau adversar, Librado Andrade, pe care l-a caracterizat ca fiind o persoana decenta.

"In timpul turneului de doua zile facut prin Canada am trecut prin cinci orase. Eu eram obisnuit cu adversari cu gura mare, care aruncau cu vorbele, dar Librado Andrade are mult bun-simt. Vom lupta in ring, dar in afara suntem doi oameni obisnuiti", a afirmat Lucian Bute.

Referitor la cum va decurge meciul, Lucian a explicat o parte din strategia sa pentru pastrarea titlului mondial: "Eu si antrenorul meu avem ca obiectiv sa castigam fiecare repriza in parte, dar daca voi putea sa il fac KO, nu am sa ezit, ar fi mult mai bine".

Pugilistul s-a declarat dezamagit de faptul ca meciul nu va fi transmis si in Romania."Nu inteleg de ce nu exista interes, pentru ca aici este un eveniment important. S-au vandut aproape toate biletele".

Lucian Bute nu ii va avea nici la acest meci pe parintii sai in public: "Ei nu vor veni, dar o sa fie in sala Rudel Obreja si un grup de 30 de romani care si-au cumparat bilete".

Pugilistul mai are de dat 4,5 kilograme jos pana joi, cand va avea loc cantarul oficial.

Lucian Bute isi va apara titlul in fata mexicanului Librado Andrade in cadrul unei gale care va avea loc pe 24 octombrie, la Montreal.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.