Marius Lacatus, antrenorul Stelei, crede ca locul sau pe banca tehnica e dorit de alt antrenor. Oficial, Lacatus are fixat ca obiectiv pentru acest sezon castigarea titlului in Liga I
Nu am nimic cu nimeni si nici nu o sa comentez vreodata vreun coleg-antrenor. In momentul in care obiectivele propuse vor fi compromise, nu am nevoie de nimeni sa-mi spuna ce sa fac. Voi pleca singur!”, a spus Lacatus, mahnit de atacurile lansate asupra lui din mai multe directii, inclusiv dinspre conducerea clubului.
Steaua - Lyon, indiferent de rezultat, nu va fi totusi ultimul joc pentru Marius Lacatus la Steaua, obiectivul fixat de Gigi Becali fiind castigarea titlului.

Steaua a avut mereu un vestiar puternic si sunt convins ca jucatorii sunt in stare, ca dupa doua partide nefavorabile cu Sportul in Cupa si Otelul la Galati, sa ridice capul si sa priveasca inainte.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.