Vineri, la Montreal, Lucian Bute isi va apara, pentru a doua oara, titlul de campion mondial la categoria supermijlocie,versiunea IBF
Urmatoarele zile sunt extrem de grele pentru Lucian Bute. In primul rand trebuie sa scape de surplusul de grasime pentru a se incadra in limitele categoriei sale (76.300 kg). In urma cu 10 zile, Lucian cantarea 84 de kilograme, in acest moment antrenandu-se din greu pentru a ajunge la greutatea optima. O alta problema, cea mai mare, o reprezinta adversarul, Librado Andrade, considerat cel mai puternic pugilist pe care romanul l-a intalnit in cariera sa de profesionist. Andrade, 29 de ani, are in cariera sa doar un singur meci pierdut.

Mexicanul, care mai bine de 10 ani a lucrat ca bucatar intr-un fast-food, este extrem de increzator in sansele sale de a deveni campion mondial: “Orasul Montreal este sinonim cu succesul pentru mine. Am devenit challenger la titlul dupa victoria cu Otis Grant si acum voi deveni campion mondial. Bute este bun, va avea publicul de partea lui, dar nu ii va fi de- ajuns. Ii sunt superior si voi pleca de la Montreal cu centura de campion la brau”, a declarat Andrade, care l-a inceputul carierei de profesionist primea burse de sub 1.000 de dolari.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.