Autoritatile din Lvov au anuntat luni ca sunt in cautarea unei firme de constructii care sa finalizeze noul stadion destinat Campionatului European din 2012, dupa ce compania austriaca Alpine Bau, care trebuia sa ridice arena a abandonat proiectul din cauza bugetului redus, informeaza NewsIn

"Consiliul orasului Lvov a demarat o procedura prin care se cauta un alt constructor. In prezent, purtam discutii cu firme din Italia, Spania, Germania si Turcia", a declarat Oleh Zasadny, membru al consiliului orasului ucrainian, care a mai precizat ca pretentiile financiare ale companiei Alpine Bau au depasit cu 85 de milioane de euro bugetul intial.

Compania austriaca a anuntat inca de saptamana trecuta ca nu va putea finaliza, cu banii pusi la dispozitie de autoritatile din Lvov, arena prevazuta cu 30.000 de locuri.

Este al doilea caz similar petrecut in Ucraina, dupa ce autoritatile din Kiev au fost nevoite sa caute alta firma de constructii care sa renoveze stadionul Olimpic, locatie ce va gazdui finala competitiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.