Antrenorul formatiei Olympique Lyon, Claude Puel, a declarat luni ca formatia sa a venit la Bucuresti pentru a invinge in meciul cu Steaua, in ciuda faptului ca, in opinia sa, francezii nu sunt favoriti in fata bucurestenilor, anunta NewsIn

"Nu poate fi vorba de teama, dar este evident ca Steaua este o echipa solida, bine organizata, care ar fi meritat mai mult in meciul cu Bayern Munchen si care a evoluat foarte bine la Florenta. Nu poate fi vorba de o favorita in meciul de maine, dar am venit sa castigam si, apoi, sa incercam sa ne impunem si pe terenul propriu", a declarat Claude Puel, luni, intr-o conferinta de presa sustinuta la Stadionul Steaua.

Tehnicianul francez a facut o comparatie cu Steaua pe care Lyon a intanit-o in urma cu doi ani si a fost de parere ca formatia ros-albastra "este o echipa mai bine structurata si mai tehnica". Puel a enumerat si cativa dintre jucatorii stelisti care i se par mai buni si i-a nominalizat pe Zapata si Lovin, dar si pe Emeghara, fotbalist care nu a mai evoluat in ultima vreme din cauza problemelor de sanatate.

Antrenorul francezilor a marturisit ca se confrunta cu o serie de accidentari, dar a tinut sa precizeze ca "oricine va intra va trebui sa isi faca datoria pentru Lyon si sa demonstreze ca merita sa joace" la echipa sa.
Alaturi de tehnicianul lyonezilor s-a aflat si mijlocasul Jean Makoun, care a declarat: "Este un meci foarte important pentru noi. Nu pot spune ca e decisiv, dar este important. Toate punctele sunt importante si vom lupta pentru victorie. Nu pot spune ca stiu foarte multe despre Steaua, dar din ce am vazut cred ca este o echipa de calitate, in fata careia trebuie sa fim foarte atenti".

Meciul Steaua - Olympique Lyon, din grupa F a Ligii Campionilor, se va juca marti, de la ora 21:45.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.