Antrenorul Gloriei Bistrita, Ioan Ovidiu Sabau, a declarat luni, dupa infrangerea de pe teren propriu cu AFC Urziceni, ca elevii sai si-au aratat limitele si considera ca valoarea sa si a echipei este conforma cu situatia din clasament, transmite corespondentul NewsIn

"Sunt suparat pe rezultat si ca nu reusim sa marcam. Valoarea individuala intotdeauna isi spune cuvantul. Galamaz a inscris, practic, nemarcat. Nu stiu daca putem mai mult in momentul acesta. Nu stiu ce e de facut. Nu pot sa nu apreciez, jucatorii fiindca s-au batut pentru fiecare minge. Se pare ca in acest moment acestea ne sunt limitele, ale mele ca antrenor, ale lor ca jucatori, dar sigur m-a multumit comportamentul lor in teren", a spus Sabau.

Antrenorul ialomitenilor, Dan Petrescu, a tinut sa il apere pe omologul sau, afirmand ca are puterea sa scoata Gloria din criza. "Imi pare rau pentru Nelutu Sabau. E prietenul meu, dar in fotbal nu poti sa ai prieteni decat dupa meci, nu in timpul lui. Sper sa reuseasca sa scoata echipa din impasul in care e si sa o salveze, pentru ca e un prieten bun si un antrenor foarte bun. Eu cred ca au sanse 100% sa se salveze. Sunt aproape de locurile neretrogradabile si au meciuri cu echipe mai slab cotate. Daca Nelutu e lasat in pace, va scoate echipa din impas", a spus Petrescu.

Tehnicianul a opinat ca echipa sa a castigat meritat jocul de la Bistrita. "A fost un meci foarte greu, de altfel ne asteptam fiindca ei se aflau intr-o situatie urata in clasament. In prima repriza puteam fi in avantaj, ei au avut vreo trei-patru ocazii, dar noi am avut ocaziile mai mari. In repriza a doua am inceput mai bine si am inscris cand nu se astepta nimeni, iar dupa gol cred ca meritam sa mai marcam inca doua sau trei. Una peste alta, eu zic ca a cincea victorie la rand in deplasare arata forta acestui grup si a acestei echipe", a adaugat fostul international roman.

Managerul general al Urziceniului, Mihai Stoica, si-a laudat echipa dupa succes: "Sunt foarte multumit si de determinarea de care au dat dovada baietii. Bistrita e adversar greu, categoric, fiindca era intr-o situatie in care nu isi putea permite sa faca pasi gresiti, dar a facut pentru ca a intalnit un adversar greu, Unirea, care a stiut ce are de facut. Despre arbitraj, de acum de cate ori o sa vorbesc ceva o sa ma gandesc inainte la fetita mea mare, am cheltuieli prinse in bugetul familiei pentru ea, la 300.000 de lei amenda nu imi mai permit sa spun nimic."

AFC Urziceni a castigat luni, scor 1-0, in deplasare, partida cu Gloria Bistrita, ultima din etapa a 11-a a Ligii I, si s-a apropiat la un singur punct de liderul Dinamo.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.